Web Development Services

Zoekmachine Optimalisatie (SEO)

SEO is bewezen effectief in het verhogen van de online aanwezigheid, wat leidt tot meer verkopen en rendement.

Binnen zoekmachine optimalisatie bied ik de volgende diensten aan:

Zoekterm analyse

Aan de hand van een zoekterm analyse kunnen niet relevante zoektermen en/of zoektermen met een laag zoekvolume of juist een hele hoge concurrentie worden uitgesloten. Op deze manier kunnen er uiteindelijk goede en juiste resultaten worden behaald.

Technische analyse

Soms komt het voor dat zoekmachines een website niet goed kunnen lezen, wat er voor zorgt dat de website slecht rankt of helemaal niet geïndexeerd wordt. Door een technische analyse uit te voeren kunnen problemen worden ontdekt en opgelost.

On-Site optimalisatie

Zodra er focus zoektermen bekend zijn, kan de website worden geoptimaliseerd. Ik verwerk de gewenste zoektermen in de titels, teksten, linkjes en afbeeldingen, en maak de website zo relevant mogelijk voor zoekmachines om te ranken.

Laadtijd optimalisatie

Een van de rankfactoren is de laadtijd van de website. Indien deze niet snel genoeg is voer ik een speedtest uit en zorg ervoor dat de laadtijd korter wordt voor een betere ranking en gebruiksvriendelijkheid.

Linkbuilding

Een andere rankingfactor is de autoriteit van een website. Indien een website een goed en sterk linkprofiel heeft zal deze hoger ranken. Ik zorg voor goede en kwalitatieve links van diverse sterke domeinen.

Content marketing

Content = King, usability = Keizer. Door deze twee te combineren ontstaat er goede, geoptimaliseerde content, geschikt voor zowel gebruikers als zoekmachines.

81%

Meer organisch verkeer gegenereerd

150k+

Zoektermen onderzocht

200+

Links geplaatst

350+

Paigna's geoptimaliseerd